Милост Божија је неизмерно велика, њој нема краја, али замислите када на ту велику милост ви у своје срце дате мајци Божијој! Многе муке задесиће све нас, то је једноставно живот - Богородица је гледала муке свог сина са највећим болом који једна мајка може да доживи.

 

 

Мајка Божија зна шта је неправда, она зна како то боли, она је увек ту да праведника заштити и умоли Сина свог да подари плату свакоме ко страда по правди.

 

Не заборавите никада да пред спавање поменете име Пресвете Богородице! Не заборавите да прочитате чувену молитву Богородице Ђево.

А када се нађете у невољи, сколи вас неправда или се потиштени због неких дешавања у вашем животу, читајте ову молитву:

 

"Преподобна Царице моја, Пресвета надо моја, уточиште сиротих, заштитнице путника, помоћнице онима који су у беди и заштити оних које злостављају. Види моју невољу, види моју муку. Са свих страна сам опкољен искушењем, а нема никог да ме брани, Ти ми сама помогни јер сам немоћан. Нахрани ме као странца, упута ме као заблуделог, излечи ме и спаси као безнадежног.

Немам друге помоћи ни друге заштите, ни утехе осим Тебе, о, Мајко свих невољних и оптерећених. Стога, погледај на мене грешног и потиштеног, закрили ме Пресветим покровом својим да бих се избавио од зала која су ме опколила и ја ћу увек славити преславно име Твоје. Амин!

 

Autor: beogradskiportal.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner